2681035061 6932736147 3ο χλμ Άρτας - Νεωχωρίου, Κεραμάτες, Άρτα
Facebook
 
 
 
 
 
ΜΠΙΖΑΣ ΠΕΤΡΟΣ
Φυτώρια Άρτα - Οπωροφόρα - Εσπεριδοειδή - Ελιές - Κηπευτικά & Άνθη Άρτα
 
Τα φυτώρια μας “ΜΠΙΖΑΣ ΠΕΤΡΟΣ” τα οποία βρίσκονται στην Άρτα και πιο συγκεκριμένα στην περιοχή Κεραμάτες, αποτελούν μία οικογενειακή επιχείρηση η οποία δραστηριοποιείται για περισσότερα από 30 χρόνια στο χώρο της παραγωγής και του εμπορίου φυτώριων.

Στις σύγχρονες εγκαταστάσεις μας, διαθέτουμε μητρικά δέντρα και πολλαπλασιάζουμε όλων των ειδών οπωροφόρων, εσπεριδοειδή, δέντρα ελιάς, κηπευτικά καθώς και άνθη, έχοντας ως βασικό στόχο την παραγωγή υγιούς πολλαπλασιαστικού υλικού, υψηλών προδιαγραφών.

Με αγάπη, μεράκι και πολύ φροντίδα καθημερινα φροντίζουμε για την σωστή ανάπτυξη των φυτωρίων μας, ώστε να μπορούμε να εγγυηθούμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα σε κάθε πελάτη - παραγωγό. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ΣΥΝΕΠΕΙΑ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟΣ

Στηριζόμενοι στην πολύχρονη εμπειρία μας είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε καλά τις ανάγκες της εγχώριας αγοράς και να ανταποκρινόμαστε σε οποιοδήποτε πρόβλημα ή απαίτηση του κάθε πελάτη. Παράλληλα, παρέχουμε ποιοτικές συμβουλές, σε κάθε πελάτη μας. 

Τα φυτώρια που σας προσφέρουμε διαθέτουν φυτοϋγειονομικό διαβατήριο και πιστοποιητικά, ενώ αποστέλλονται άμεσα σε όλη την Ελλάδα.

Όλα αυτα τα χρόνια που δραστηριοποιούμαστε στο χώρο, παραμένουμε σταθερά προσηλωμένοι στην παραγωγή ποιοτικών φυτώριων, ενώ μεγάλη βαρύτητα έχουμε δώσει και στην κατεύθυνση της έρευνας και της καινοτομίας.

Με γνώμονα πάντα την ποιότητα των προϊόντων και την άψογη εξυπηρέτηση των πελατών μας, συνεχίζουμε τη σκληρή δουλειά ενώ δεν σταματάμε να παρακολουθούμε τις νέες εξελίξεις στο χώρο προκειμένου να επιτυγχάνουμε τον εκσυγχρονισμό και την ανάπτυξη της επιχείρησής μας.
 
 
 
 
 
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

για οποιαδήποτε απορία σχετική με τα φυτώριά μας ή για
να μας δώσετε την παραγγελία σας.