2681035061 6932736147 3ο χλμ Άρτας - Νεωχωρίου, Κεραμάτες, Άρτα
hero image
Facebook
 
 
 
 
 
ΕΡΓΑ ΠΡΑΣΙΝΟΥ
ΜΠΙΖΑΣ ΠΕΤΡΟΣ | Φυτώρια Άρτα - Εσπεριδοειδή - Ελιές - Οπωροφόρα - Κηπευτικά & Άνθη Άρτα
 
Η επιχείρησή μας “ΜΠΙΖΑΣ ΠΕΤΡΟΣ” η οποία βρίσκονται στην Άρτα και πιο συγκεκριμένα στην περιοχή Κεραμάτες, μπορεί να αναλάβει την κατασκευή, την διαμόρφωση και την συντήρηση κήπων και έργων πρασίνου στην Άρτα, σε όλη την Ήπειρο καθώς και στην Λευκάδα.

Είμαστε στην διάθεσή σας και πάντα έτοιμοι να επισκεφτούμε το χώρο σας, να τον εξετάσουμε, να ακούσουμε τις ανάγκες σας και μαζί να βρούμε τις ιδανικές λύσεις για τον κήπο ή το έργο πρασίνου που επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε.
 
 
 
 
 
 
 
 

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ
ΚΗΠΩΝ & ΕΡΓΩΝ ΠΡΑΣΙΝΟΥ

  Μελέτη & Σχεδιασμός
  Διαμόρφωση
  Τοποθέτηση Χλοοτάπητα
​​​​​​​  Αυτόματο Πότισμα
​​​​​​​  Τοποθέτηση Διακοσμητικών υλικών
​​​​​​​  Κατασκευή Βραχόκηπων κ.α.

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ
ΚΗΠΩΝ & ΕΡΓΩΝ ΠΡΑΣΙΝΟΥ

​​​​​​​  Κλάδεμα Δέντρων & Φυτών
​​​​​​​  Συντήρηση Χλοοτάπητα
​​​​​​​  Λίπανση - Φυτοπροστασία
​​​​​​​  Έλεγχος Αρδευτικού Συστήματος
​​​​​​​  Συμβουλές και προτάσεις βελτίωσης χώρων πρασίνου
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Με έμπνευση από τις επιθυμίες σας
πολύ φαντασία και χρησιμοποιώντας άριστης ποιότητας υλικά μπορούμε να δημιουργήσουμε κήπους και χώρους πρασίνου που στόχο έχουν να ικανοποιήσουν ακόμα και τις πιο υψηλές απαιτήσεις σας.

Μπορούμε να πραγματοποιήσουμε όλες τις εργασίες που απαιτούνται προκειμένου να δώσουμε στον κήπο ή στο χώρο πρασίνου που επιθυμείτε τη μορφή που έχει προβλεφθεί κατά το στάδιο του σχεδιασμού.

Όλες οι εργασίες πραγματοποιούνται με τεχνικές οι οποίες σέβονται το περιβάλλον, διευκολύνουν τη συντήρηση του κήπου και εξασφαλίζουν τη μακροβιότητά του.
 
 
 
 
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και μαζί να βρούμε τις ιδανικές λύσεις για τον κήπο ή το έργο πρασίνου που επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε. Εξυπηρετούμε άμεσα την Άρτα, όλη την Ήπειρο καθώς και την Λευκάδα.